24.08.2023232 ×


Společnost Bohemia Faktoring, a.s. se zapojí do pomoci konkrétním hendikepovaným dětem prostřednictvím charitativního projektu Běh upřímných srdcí, organizovaného nadačním fondem Upřímné srdce, které Bohemia Faktoring finančně podporuje již od roku 2020. Nadace Upřímné srdce již více jak 10 let pomáhá hendikepovaným dětem z finančních příspěvků partnerů a dárců. Věnovaná částka od Bohemia Faktoring tak bude v plné výši použita právě na tyto účely.

8. ročník Běhu upřímných srdcí se uskuteční v neděli 17. září 2023 na jezeře Milada u Chabařovic. Registrovat se mohou sportovci, nadšenci, rodiče s dětmi, sportovní i firemní týmy. Akci bude provázet zábavný doprovodný program a přátelská atmosféra. Více informací včetně registračního formuláře najdete na webu nadačního fondu https://www.uprimnesrdce.cz/akce/beh/

Charitativní běh můžete podpořit jako běžec registračním příspěvkem, nebo formou osobní podpory jako nadšený návštěvník akce, či dobrovolným příspěvkem v jakékoliv výši na transparentní účet nadačního fondu Upřímné srdce.

Společnost Bohemia Faktoring se kromě přímé finanční podpory dobročinných nadací a projektů zaměřuje také na podporu zvýšení finanční gramotnosti a pomoc v oblasti dluhové problematiky. V rámci oboru vymáhání pohledávek poskytuje aktuality, praktické rady a odborné poradenství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *