21.11.2023332 ×


Společnost Bohemia Faktoring se v nedávné době sponzorsky podílela na oslavě 30letého výročí existence školy pro mimořádně nadané studenty. Mensa gymnázium, o.p.s., sídlící na Praze 6 – Řepy, Španielova 1111/19, se dlouhodobě věnuje rozvoji v oblasti moderní výuky a péče o mimořádně nadané studenty. Ke kulatému výročí svého působení připravila škola ve spolupráci se studenty oslavu včetně pestrého programu.

Bohemia Faktoring se řadu let věnuje faktoringu nesplácených pohledávek ze spotřebitelských úvěrů. Častou příčinou vzniku pohledávek je nedostatečná informovanost klientů v oblasti finanční a ekonomické problematiky. Podporou zájmu studentů ke vzdělávání se, přispívá Bohemia Faktoring k předcházení případných dluhových pastí, do kterých se neinformovaní občané mohou snadno dostat.

Svými aktivitami se Bohemia Faktoring usilovně snaží o podporu finanční a ekonomické gramotnosti široké veřejnosti. Kromě edukace veřejnosti prostřednictvím poskytování odborného poradenství, aktualit a praktických rad pro zvýšení informovanosti o výhodách, ale především rizicích na finančním trhu, se společnost zaměřuje také na přímou finanční podporu dobročinných nadací a projektů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *